Suluköy İlkokulu
Suluköy Mahallesi Ölümler Sokak No 7 Yeşilyurt/MALATYA

Eğitimde, Gelenekten Geleceğe; Bir Adım Önce, Bir Adım Önde …

MİSYON

Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültürü ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanatsal duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

NORMAL

8:40 GİRİŞ 14:20 ÇIKIŞ

KALORİFER

Servis Bilgisi

Suluköy İlkokulu 2022-2023 eğitim-öğretim yılından itibaren taşıma merkezi okul olmuş olup, Suluköy Mahallesi´nin üç bölgesinde, üç servis aracı ile 54 öğrencinin tamamı taşınmaktadır.

İL VE İLÇEYE 20KM UZAKLIKTADIR.

KÖY/MAHALLE

Diğer Hususlar

Suluköy İlkokulu 2022 Yılı Ağustos ayı itibari ile okul binasının yıkımı nedeni ile 2022-2023 eğitim-öğretim yılından itibaren Suluköy Kahramanlar İlkokulu bünyesinde 4 derslikte eğitim-öğretim faaliyetlerine devam etmektedir.